Healthy fucking living....

Se alkaa huomenna tai miksikäs jo ei tänään. Aina on oikea hetki aloittaa terveellisempi elämä. Lopun päivää voisi ahkerasti juoda vettä ja kun pääsen kaverien luo, reissusta pois, voisi syödä terveellistä ruokaa iltapalaksi. Nyt on vähän sipsui ja karkkii eväänä leivän ja muiden lisäks.... Retkahdin. Kun kerran on päässyt herkkujen makuun, tekee mieli syödä sellaisia.

Poikaystävän synttärit aiheuttivat pahan retkahduksen. Ensimmäiset kaksi viikkoa tältä vuodelta olivat onnistuneita, tosin... Tuli juotua alkoholia, mutta mutta, ei syötyä herkkuja. Sikäli onnistuin. Eipä edes tehnyt mieli ja kun siihen tottui nin herkkujen syönnin välttäminen oli helppoa. Ei vain yhtään kiinnostanut syödä roskaa.

Tavoitteena on päästä bikinikuntoon 2019. Uskoisin, että keväällä helpompi tsempata itseään laihduttamaan, kun mielialakin parempi. Syksyllä on usein masentunut ja silloin tulee syötyä helposti paljon makeita ja rasvaisia ruokia, aijai.Lohturuokaa. Todellisuudessa tulee vain kurjempi olo, kun huomaa uudestaan ja uudestaan, ettei ole edistynyt laihduttamisessa vaan syö entiseen tapaan. Se turhauttaa ja masentaa entisestään. Mulla on maali. Se on selkeä. 15kg vähintään pois painosta jolloin painaisin 55kg. Se on ihan hyvä tavoite. Vois olla ensin ees laiha läski ja sit ruveta enempi harrastaan todella lihastreeniä.

Kuntosaliohjauksessa kävin pari viikkoa sitten. Ohjaaja teki minulle kuntosaliohjelman(ajatella!). Sain paperilla tarkat ohjeet siitä mitä tehdä ja millä painoilla jne. Se toi huomattavaa selkeyttä kuntosalilla käymiseen. Ei ole pihalla niin kuin yleensä. Se on noloa, kun vain haahuilee salilla ja kaikki joutuvat opastamaan.

Mulla on vielä muutamia kertoja jäljellä Kaarinan uimahallin kortilla. Tiistaina tavoitteena mennä salille ja uimaan ennen kuin menen Paraisille hoitamaan vanhempien koiraa.On sitten kyllä paree mennä. Voisi syödä lounaan aikaisin ja sitten busseilla Kaarinaan. Kapsäkit mukaan ja menoks vaan. Uhuh, Miten se onkin niin vaikeeta aina lähteä....Ehkäpä ärsyttää aikas paljon tavaroiden roudaaminen ja kaikenlainen ylimääräinen vaiva siinä kaikessa. Ja kun tiistaina olen menossa myös vanhempien luo niin siinä on superpaljon kannettavaa ja pitää rojut saada mahdutettua uimahallin pukuhuoneen kaappiin ajai....

Kysymyksiä, toivottavasti olisitte aktiivisia ja vastailisitte jottai:

Mikä tehoaa parhaiten herkkujen syömisen välttelyyn?

Miten parantaa itsekuria, jos se on aivan olematon eri asioissa ylipäänsä?

Miten saisi mielenkiintoa liikuntaa kohtaan, kun se tuntuu usein niin tylsältä?

Olen miettinyt, että rupeaisin käymään Elixia -kuntokeskuksissa Kaarinan uimahallin kertojen loputtua. Tosin, enpä tiiä onko siihen todellisuudessa varaa. Voisihan sitä ihan vain liikuskella muutoin. Toisaalta inspiroivinta on käydä salilla ja etenkin Elixia on hauska paikka, sillä siellä on myös monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta ja muutenkin hieno paikka. Suorastaan "ylhäimistön" paikka. Houkuttelee. Siellä saisi opiskelijahintaan myöskin liikunnat... Ei ehkä niiin pahan hintainen.

Liikunnan harrastamiseen rahallisesti panostaminen on ihan ok oikeastaan, sillä kyllähän sitä rahaa äkkiä uppoaa kaljaan ynnä muuhun alkoholiin. Arki- ja viikonloppuillat vois viettää kuntosalilla mielummin kuin rellestäessä. Sitä paitsi lihoaa vaan, kun sellaisia vetelee.

No mutta, tässäpä kaikenlaista mietintää. Sitten vaan tuumasta toimeen tai miten sen nyt ottaa. Ei toimeen kaiken suhteen. Vähentää syömismäärää ja jättää herkut pois. Eli on monia asioita tekemättä. Syöminen ei toisaalta saa olla liian keskiössä. On oltava mielekästä tekemistä. Joskus on ihan ok unohtaa syödä. Ei se niin huono ole.

Lopettelen nyt. Eiköhän tässä ole tarpeeksi kaikenlaista.

Tsemppiä itse kullekin elämän eri haasteisiin ja tilanteisiin! Hejpådei.

<3:llä Aurelia