On mennyt todella huonosti laihdutuksen suhteen eli en ole pystynyt siihen. Kaiken päälle vielä masennuksen tapaista... Olen juonut liikaa alkoholia ja syönyt/juonut hirveästi herkkuja.

No. Nyt on sitten aika taas yrittää ja nyt täytyy pysyä siinä. Ei uusia herkkuja kotiin eikä vanhojenkaan syöntiä/juontia. Poikaystävä saa syödä loput herkut kotoa enkä mä koske niihin mihinkään. En myöskään juo alkoholia. Eihän se tee hyvää muutenkaan, kun on masentunut.

En tiiä miten kauan jatkan tuollaista, mutta viikonloppusin voin ehkä vähän sortua, mut ei sillonkaan pääsääntöisesti yhtään mitään herkkua. Pyrkimys on se.

Ensi viikonloppuna mennään mökille. Täytyy kysyä josko avopuolisokin voisi noudattaa alkoholittomuutta, ainakin osin, että munkin olis helpompi olla juomatta. :D Kylhän sitä alkaa tehdä mieli, kun toinenkin juo.

Mutta tosiaan. Oletettu lähtöpaino on niinkin hurja kuin 80kg... huhhuh. En ois uskonu, että tähän tullaan. Painoa täytyy pudottaa reilusti ja olen harkinnut todella rajujakin tapoja laihduttaa. Voisi tulla kyllä nyt tarpeeseen ja olla hyvä.

En tosin tiedä mikä olisi sopiva... .No sitä täytyy pohtia. Kunhan ensiksi jättäisi perussokeri/rasvamössöt pois kokonaan ruokavaliosta. Sekin on jo niin suuri askel eteenpäin, että!

Perehdyn lähipäivinä eri dieetteihin ja mietin mikä olisi sopiva. Voisin silti harkita jotain. Vaikka jonkun aikaa kutakin ja katsoo mitä elimistö tykkää. Olishan se hauska testata mitkä olot tulee mistäkin. Ei huono ajatus laisinkaan.

Nyt kahvinjuontia. Se on nautinto, joka on sallittu. Rasvatonta maitoa kahvissa.

Kirjoittelemisiin rakas blogi!