Moi.

En sitten kehdannutkaan aloittaa mitään syömälakkoa, sillä olin mummulassa. Ei siellä kehtaa kieltäytyä syömästä ja kaikki olisivat ihan, että mitä hittoa.

Kerronpa nyt päivän ruokailuistani.

Aamu: Omena, kahvia rasvattomalla maidolla.

Lounas: Perunamuussia, ruisleivän puolikas margariinilla, kaksi lihapullaa, salaattia, porkkanaraastetta. Jälkiruuaksi luumukiisseliä vähän ja vaniljavaahtoa. Ruuan kanssa rasvatonta maitoa.

Välipala: Kahvia ilman maitoa, yksi hopeatoffee-karkki

Illallinen: Nugetteja muutama, salaattia ja piimää.

Iltapala: Talkkunavelliä: piimää ja talkkunajauhoja

Siinäpä päivän syömiset. Mitään kauhean ylimääräistä ei onneksi ole tullut syötyä. :)

Kävin vaa'alla kotiin päästyäni illalla vaatteet päällä. Vaaka näytti hurjan lukeman(tietty vaatteet ym. voi falskata lukemaa): 66,6kg. Kauhistuin kyllä hieman. En tiennyt olevani niinkin painava. :(

Nyt sitten vaan reippahasti laihduttamaan ja vähentämään syömistä. Kotona voi jopa kieltäytyä syömästä juuri mitään. :) Onneksi.

Liikuntaa ei juuri tänään ole tullut harrastettua, paitsi vähän hyötyliikuntaa: Kävelin rappuset seitsemänteen kerrokseen reippaalla vauhdilla ja tein puuhommia hieman(se ei tosin kauhean raskasta, aika kevyttä, mutta kai siitäkin jotain hyötyä on)

Päivän syöminen on pysynyt ihan hyvällä mallilla, mutta sitten kun saisi vielä joka päivä vedettyä samalla tyylillä tai vähemmällä, jotta laihtuisi.... Ei ole ihan helppoa, kun ruoka on niin mahdottoman hyvää. Mutta toisaalta, läskeistä pitäisi päästä eroon. Ei ole kiva katsoa itseään kuvista, kun näkyy kaksoisleuka ja pömppövatsa peilistä... :( Ennen kaikkea ulkonäön vuoksi haluan ylimääräisistä kiloista eroon. Tavoitepainoni on 50kg.

Nyt pitää toivoa, ettei kauheasti tulisi houkutuksia mennä minnekään pikaruokalaan(Etenkin sinne), kun sitten, jos joku kysyy mukaan, tulee helposti lähdettyä eikä se ole fiksua ollenkaan. Myös kaupassa täytyy ohittaa herkkuhyllyt, kaikki ylimääräinen turha läskintuottaja-ruoka.

Nytkin tekis mieli vielä syödä, jos rehellisiä ollaan. Ilta on ja tekisi mieli sipsejä ja kolaa. Semmoista tää nyt taas on.